Geleneksel 3 Eylül Leblebi Ve Kömür Festivali Kesin değil fakat 30.08.2027 tarihinde başlaması tahmin ediliyor.Festival tarihi yaklaşınca kesin tarih mutlaka sitemizde yayınlanır.
Ne zaman bitiyor?
Geleneksel 3 Eylül Leblebi Ve Kömür Festivali Kesin değil fakat 04.09.2027 tarihinde bitmesi tahmin ediliyor.Festival tarihi yaklaşınca kesin tarih mutlaka sitemizde yayınlanır.
Kim düzenliyor?
Festival sahibi Tavşanlı Belediyesi
Programda neler var?
Festival programı henüz belirlenmedi, festival tarihine yakın bir zamanda yayınlanacaktır.
DETAYLAR
Diğer
Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali, ilçenin kültürel değerlerini, yöresel lezzetlerini ve kömür madenciliğiyle şekillenen geçmişini bir araya getiren önemli etkinliklerden biri olarak öne çıkıyor.
Festival, geçmişten günümüze taşınan değerleri yaşatırken, ilçenin sosyal ve kültürel hayatına renk katan önemli organizasyonlardan biri olma özelliğini sürdürüyor.
AÇIKLAMALAR
Festival içeriği yakında yayınlanacak. Verilen tarih tahmini olup kesinlik kazanmamıştır.