Magic Break 14 yıl önce Boğaziçi Üniversitelilerce başlatılan, yıllar içinde önce İstanbul, sonra diğer şehirlerden ve yurt dışından üniversiteli gençlerin katılımı
Magic Break 14 yıl önce Boğaziçi Üniversitelilerce başlatılan, yıllar içinde önce İstanbul, sonra diğer şehirlerden ve yurt dışından üniversiteli gençlerin katılımı ile genişleyen bir gençlik festivalidir. Katılımcılar evlerinden ve tüm streslerinden uzakta Antalya’da bir araya gelirler, 3 gün boyunca baharı kutlarlar. 6 farklı sahnede farklı müzik türlerinden dünyaca ünlü ve Türkiye’den önde gelen müzisyenler, Magic Break performansları için Antalya’da buluşurlar. Yeme-içme hizmeti festival kapsamında sınırsız ve ücretsizdir.
Etkinlik açıklaması
Geçen Bahar (Ana Etkinlik: http://smarturl.it/MB2014Main)
For English (www.smarturl.it/MagicForEnglish)
Farklı üniversitelerden binlerce güzel insan Antalya'da biraraya geldi. 3 gün boyunca farklı bir dünyayı yaşadılar.
Geçen Bahar (Ana Etkinlik: http://smarturl.it/MB2014Main)
For English (www.smarturl.it/MagicForEnglish)
Farklı üniversitelerden binlerce güzel insan Antalya'da biraraya geldi. 3 gün boyunca farklı bir dünyayı yaşadılar. Tanıdıkları ile birlikte denizi, kumu, güneşi ve müziği paylaştılar.
Sorunsuz, stresten uzak 3 günlük sürede hayat öylece güzeldi. Birçokları dönmek istemedi.
Bu sene tekrar buluşmak üzere sözleştiler.
MB 2013 Official Post Movie: www.smarturl.it/MagicBreak2013
Şimdi baharın festivali 9.senesinde büyük bir Akdeniz buluşmasına hazırlanıyor.
Daha çok güneş, daha çok müzik, daha çok keyif bizleri bekliyor.
Büyük buluşma 24-27 Nisan’da gerçekleşecek.
1-4 Mayıs’ta ise yepyeni bir konsept ‘Business Class’ ile Magic Break eski katılımcılarını bir araya getirecek.
Dersinizi, izninizi şimdiden ayarlayın. Bu seneyi kaçırmayın.
Sizin de Bir ‘Magic’ Hikayeniz Olsun!